Vásárlási tudnivalók

Minden Vásárlót megillet a vásárlástól való elállás joga. 

 

A rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk a Vásárlót, így, ha meggondolja magát, még időben le tudja mondani a rendelést, mielőtt kiküldenénk neki. 

 

 

Lemondás esetén az Elállási nyilatkozatot vissza kell küldeni részünkre aláírva. A nyilatkozat a megrenelés visszaigazoló e-mailben csatolt dokumentumként megtalálható.

 

Ha a csomagot már kiküldtük, a Vásárló átvette, majd 14 napon belül mégis visszaküldené, szintén ki kell tölteni az Elállási nyilatkozatot. A termék(ek) árát csak akkor áll módunkban visszatéríteni, amennyiben a termék számlával/nyugtával együtt, sértetlenül, használat nyomai nélkül érkezik vissza hozzánk.

 

Amennyiben a Vásárló nem szól időben, a csomagot elküldjük és nem veszi át, ez esetben még fontosabb a nyilatkozat kitöltése és visszaküldése! Ha a Vásárló ebben az esetben nem küldi vissza a nyilatkozatot részünkre, úgy a jövőben nem áll módunkban teljesíteni rendeléseit. 

Termékek cseréje

Méretprobléma fennállása esetén a terméket akkor tudjuk kicserélni, ha raktáron van a szükséges méret. Amennyiben nincs raktáron, akkor a termék ára levásárolható, vagy visszafizetjük a termék árát.

 

Kizárólag hibátlan terméket áll módunkban kicserélni, használat nyomai nem látszódhatnak rajta. Számlával/nyugtával együtt, lehetőleg címkésen. (ha több termék szerepel a rendelésben, akkor nem szükséges visszaküldeni a számlát/nyugtát)

 

Hibás terméket csak akkor cserélünk ki, amennyiben bizonyíthatóan anyaghibás vagy gyártási hibás. Használatból eredő sérülések miatt vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések miatt nem áll módunkban kicserélni a terméket.

 

Termékek visszaküldése

 

Ha a Vásárló terméket küld vissza részünkre, azt biztonságos, jól záródó, sérüléstől védő csomagolásban kell tenni. Visszaküldés címe: 7030 Paks, Újtemplom utca 31.

 

Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.

 

A termék visszaküldésének költsége minden esetben a Vásárlót terheli

 

Postai feladásnál ajánlottan kell feladni a csomagot.

Visszaigazoló és megerősítő e-mail

 

A rendelés elküldése után kiküldésre kerül egy automatikus visszaigazoló e-mail. Ez az e-mail még nem jelenti a szerződés létrejöttét. 24 órán belül küldünk egy megerősítő/véglegesítő e-mail üzenetet. Amennyiben ezt a vásárló elfogadja, ezzel tekintjük véglegesnek a rendelést (ekkor a vásárló még lemondhatja rendelését). 

 

Előre utalás

 

Előre utalás esetén a rendelés véglegesítésétől számított legkésőbb 4. munkanapon el kell indítani az utalást. A határidő túllépése esetén a rendelést töröljük.